2013. január 31., csütörtök

F1-es autó

Valahol felettünk (remélem pont felettünk) valami barom állat játszik.... azaz játszani szokott.... a nap bármely részében lehetséges meghallani azt a szart, de általában késődélutántól.... Tudjátok, ahogy a forma1-es autó zúg, gyorsuk, fékez... Na most reggel negyed8 van és igen közel járok ahhoz hogy a köcsögnek a seggébe fékezzen az a nyamvadt autó! Örülök hogy a hangot felkell nyomnia úgy hogy még én is halljam.... és nem csak este, reggel is.... Most feltehetitek a kérdést: hogy dugom fel neki ha játék, hisz az autó nem valós.... Na aszongya... A tv, a lemez tuti valós, meg az is amin játszik: xbox, ps, számítógép. Ezen felül meg tuti a kezembe akadna még valami amire ráhúzhatom a baromfaszát!
.
.
.
.
.
És még valami... újra üdvözlöm itt a punci keresésre idetalálókat és remélem a faszukat az első konnektorba dugják be nedvesen, ha olyat csinálnak a blogom előtt amit nem kellene.
Gyilkos hangulatomban lennék? ...... Meglehet.... nos, 9től jogvizsgán leszek mert muszáj.... megnézzük odáig kitart e e remek hangulat....

1 megjegyzés:

  1. én biztos nem lennék panelbe való, már körbe vertem volna mindenkit, te még elég jól bírod :D.....amúgy meg 'egy kalappal' :)

    VálaszTörlés