2013. július 25., csütörtök

Nekünk se fenékig tejfel

Ez nem egy átlagos csütörtök.... Anyu a kórházban, reggel 7re kellett mennie műtétre... úgy néz ki csak este jöhet haza... Mostanság ez miatt idegeskedés volt, kedden volt anyu almáson a dokinál akivel nézik, hogy eddig minden eredménye jó, szóval elméletben anyu egészséges... Megkérdezte a dokit, hogy akkor mégis mi a baja, aki csak annyit mondott hogy ezt jó lenne tudni...
Na fasza... így menjen az ember orvoshoz, az már tuti hogy én egy darabig még nem megyek, eldöntöttem.
Jövő hónapban  megyünk "nyaralni'' és azon is megy az agytorna hogy mit kellene felhúznunk, ugyanis a ruhatárunk az elmúlt időszakban ne, bővült igazán.... és azért olyan helyre is megyünk ahol kikellene nézni valahogy. Az ország 6. legnépesebb városába megyünk (információim szerint a 6. legnépesebb, műemlékekben a 3. leggazdagabb város hazánkban) és nincs olyan kimenős ruhánk ami jó lenne. Mármint olyan gönceink vannak a szekrénybe ami kopott, ilyen olyan baja van és a faluba még pont elmegy.... Ha valami nagyobb kiöltözős rendezvényre kellene mennünk akkor is meglennenk lőve... szóval ideje lenne egy ruhatár felújításnak, de hát az se megy könnyen.... na majd valahogy lesz :-). Olyan nincs hogy ne legyen valahogy :-)  alig várjuk már az utazást amúgy :-). Találkozunk anyu féltestvérével és nézelődünk a városban és annak környékén. Zsúfolt 2 napos vakáció lesz ez de nem baj :-)
Fúú ne tudjátok meg tabletről milyen élmény és mennyi idő volt végig pötyögni :D
Na majd valamikor jövök:-)  egy hosszabb bejegyzésen már elkezdtem dolgozni (a szállodai gyakorlatról beszámoló :-) ) Pá :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése