2012. április 30., hétfő

Álmok, vágyak, remények - valóság


Erről a számról rengeteg minden eszembe jut... körülbelül 2 hónapon át csak ezt hallgattam tavaly tavasszal.... megvolt rá az okom.... szerettem volna akkor nagyon valamit (és meg is lett:))

Nem igazán tudom leírni amit "szeretnék". Sok minden kavarog bennem. Jelenleg egy hülye picsának érzem magam. Amit csak lehet azt én valahol elrontom.... ez mindig is igaz volt rám, gyerekként anyum rengeteg mindent nem adott a kezembe, mert eltörtem, tönkretettem, ésatöbbi.
Nem vagyok tökéletes és soha nem is leszek, mint senki sem. Követek el hibákat, amiket aztán valahogy rendbe kell hoznom. Nem vagyok az a típus aki szarik nagy ívben a hibáira és nem tesz ellenük. Legalábbis a számomra fontos emberekkel kapcsolatban biztos nem. Csak az utat kell már megtalálnom :) Reméljük menni fog :) Bizakodó típus vagyok :) És szeretném hinni hogy erősebb is mint sokan gondolnák.

Készítettem képeket Tomikáról, lehet hogy rakok fel képet róla de még nem biztos. :) Majd jelentkezem :) Pihenjetek, kávézzatok, filmezzetek, ami jól esik :)

1 megjegyzés:

  1. Milyen Tomikáról? Nagy kussban gyártottatok nekem unokaöcsit, vagy mi.... ?

    VálaszTörlés