2012. október 5., péntek

Gyorsan, tömören :)

Halihó :) Megvagyok ám még :)
Nemrégiben ez volt az ebéd, életemben először csináltam, párom is segített és sikerült :) Fincsi házi készítésű baracklekvár volt hozzá :) Nyamm nyamm :))
Itt van az ősz, itt van újra... :)

Az őszies képeket a suliban készítettem, elütöttem az időt amég várakoztam :)
Sok mesélni valóm nincs, a suli még mindig tetszik, elintéztem a szoc.támhoz a dolgokat, 149 pontom lett. Tegnap határozták meg a ponthatárt ami 146 lett így még pont benne vagyok a jóban :D Most nagyon örülök, még egy jó pont a sulinak :)) A tanulmányira kell még hajtanom, meg a bursát elintéznem.... Meló sajna még mindig nincs de folyamatosan küldözgetem szét az önéletrajzom.
Múlthétre kellett készítenem egy előadást közgázra, a végén már én is belekavarodtam de elméletben megvan az 5ös :) ezzel egy zh kiváltva :)
Angolra is kell egy előadást csinálnom, de az még ráér :) Lehetett választani ki melyik országról, városról szeretne beszélni. Én Sopront választottam, rajtam kívül csak a Reni választott magyar várost, azaz ő  Balatont :) Sajna ezzel nem váltunk ki zh-t, de legalább érdekesebbé tesszük az órát. :)
Bassza meg, megint elfelejtettem, hogy mire akartam rákeresni gúglin.... ez a rossz abban, ha csak egy gép van 2 emberre.... és pasi ugye dolgozik a gépével, így esténként jutok csak géphez, de van hogy akkor se. Valamelyik este is 10kor ért haza, én meg addigra elaludtam :)
Mostanában mindenki fejfájós szinte körülöttem, lakótársak is mondják, hogy fejfájással kelnek már... igaz nekik elmúlik, nekem nem mindig. De tegnap nekem is egész nap fájt a fejem, de kegyetlenül.... Mindenkinek az fáj ami a leggyengébb mi? :))
Egy aranyos kép nektek :)
Na de most csinálom a dolgaim, hogy utolérjem magam.



2 megjegyzés:

  1. Fejfájós, hasmenéses hányingeres akármi irtja a népet.

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán szoktam kifogni az ilyet.... igaz trónoltam reggel egyet, de hát itt érdekes a csap víz és azt isszuk.... Egyébként tőlem irthatja,legalább kevesebb hülye megy ki az utcára :)

    VálaszTörlés